Cap de setmana de pur BTT, 2 etapes

100km +3.100m

          

INICI

FINAL

KM

DESNIVELL

ETAPA  1

Tírvia

Sant Joan de l'Erm

42 km

1.780 m

Sortirem de Tírvia, per un camí que ens farà arribar a la carretera de les Bordes de Virós. Bordes amunt trobarem un d'aquells corriols màgics que fan que aquesta ruta sigui tan especial. Això sí, ens farà treballar tant en pujdada com en baixada, fins que retrobem la pista que ens porta, a través dels Colls de So i de la Creu de Bedet, cap a l'amagada vall de Santa Magdalena.

Abans d'arribar a aquesta preciosa ermita, però, tornarem a trobar-nos en uns racons idílics que queden apartats dels recorreguts més típics i coneguts.

Finalment arribarem a Sant Joan per una pista a la vora del riu de Santa Magdalena.

ETAPA  2

Sant Joan de l'Erm

Tírvia

58 km

1.320 m

L'etapa té un recorregut molt semblant al tram de la ruta llarga que surt de Sant Joan de l'Erm. A partir del Refugi de Rubió trobarem unes magnífiques vistes en voltar l'Orri a més de 2.000 mts.

Un cop passat el nucli de da l'estació d'esquí de Port-Ainé, comença l'aventura de recórrer els camins de la Guerra Civil per les Pedres d'Auló, amb coriols molt divertits, per exemple el de les ja famoses "Zetes de Roní".

De Roní arribarem a LLavorsí per un tram de pista i posteriorment per la carretera, que ens permetrà relaxar el cos després de molta emoció. Per últim sortirem de LLavorsí per un camí a la vora del riu Noguera fins arribar a Tírvia.